UKK

Usein kysytyt kysymykset vastauksineen

Lisäilemme kysymyksiä vastauksineen sitä mukaa, kun ihmiset ihmettelevät meille ääneen :) Emme välttämättä ole huomanneet avata kaikkea, joten kertoile rohkeasti oma kysymyksesi meille: aikojentanssi ät gmail piste com

 

Olin edellisessä pelissä Hiippareissa. Mitenkäs tällä kertaa?

Pelissä ei tällä kertaa ole samanlainen jako kuin viimeksi, eivätkä hiipparihahmot jatka pelissä. Hiippareiden pelaajat ovat toki enemmän kuin tervetulleita peliin, joten ilmoa vaan tulemaan.

 

Onko minun pakko ottaa Personal Trainer paketti?

- Ei tietenkään! PT-palvelut ovat vain extrabonus, jota pelaajillemme huokeaan hintaan tarjoamme, ja niiden ottaminen on täysin vapaaehtoista.

 

Vaikuttaako kuntotestin tekeminen peliin pääsyyni?

- Ei vaikuta. Kuntotesti on olemassa siksi, että jaamme pelaajat eri treeniryhmiin treenikauden tavoitteen ja lähtötason mukaan, jotta pelaaja voisi treenata oman tasoistensa henkilöiden kanssa parhaan treenikokemuksen mahdollistamiseksi.

 

Entä jos sairastun treenikaudella?

- Jos sairastut treenikaudella, tulee sinun levätä. Kipeänä ei tule rehkiä! Ilmoita asiasta pelinjohdolle ja treenikavereillesi.

 

Pelkään että kaikki muut ovat superhyvässä kunnossa enkä pärjää mukana.

- Ei huolta! Pelissä on mukana aivan kaiken tasoisia pelaajia, ja moni muukin voi ajatella samalla tavalla. Pyrimme luomaan kannustavan ja rohkaisevan ilmapiirin, ja ottamaan kaiken tasoiset pelaajat huomioon pelissä ja treenikaudella. 

 

Tatuointeja ei heimojen parissa enää ole tai on vain vähenevässä määrin. Keräävätkö pelaajat jotain muuta treenikauden aikana?

- Pelaajat keräävät helmiä kaulanauhaan. Lisäinfoa tulossa myöhemmin. ;) 

 

Saanko valita itse heimon, johon sijoitun?

- Jaamme pelaajat heimoihin sen mukaan, millä lailla he tahtovat treenata. Saman tavoitteen pelaajat ovat samaa heimoa eli pääasiassa pelinjohto päättää heimojaon. Toiveita saa silti esittää, muttemme voi taata, että toive toteutuu.

 

Vaatiiko pelin treenijakso sitoutumista paljon ulkoa tuleviin aikatauluihin vai voiko treenaamisen tehdä pääosin omassa aikataulussa ja itse valitussa paikassa?

- Halutessasi voit treenata koko treenijakson yksin. Pelinjohto järjestää pääkaupunkiseudulla, ja mahdollisuuksien mukaan muualla, yhteistreenejä jokusen kerran treenijakson aikana. Pelaajat jaetaan myös ryhmiin tavoitteidensa mukaan, ja näiden ryhmien on mahdollista sopia yhteistreenejä. Treenijakson aikana, jos ehtii tapaamaan kerran, pari toisten pelaajien kanssa, auttaa se rakentamaan hahmolle lisää ihmissuhteita ja/tai juonia. 

 

Minulla on pieni budjetti. Voinko silti osallistua peliin?

- Ehdottomasti! Pelimaksun lisäksi pakollisia kuluja ei ole ja peruslinjaus on, että pelinjohdon organisoimat yhteistreenit tapahtuvat mahdollisimman matalalla kynnyksellä, esimerkiksi yhteisellä lenkillä. Liikunnan ei tulisi olla varallisuudesta kiinni ja pyrimme tarjoamaan kaiken osaamisemme puitteissa maksuttomia tapoja liikkua. Periaate on, että jos tahtoa on, niin keinojakin löydetään!

 

Aikataulu

Ilmoittautuminen alkaa:  15.11.2017

Ilmoittautuminen sulkeutuu: 15.12.2017

Pelaajavalinnat: 7.1.2018

Pelaajatapaaminen: su 11.2.2018. Paikka tarkentuu Etelä-Suomeen, todennäköisesti PK-seudulle.

Treenikausi: 1.3.2018 - 26.5.2018

Peli: pe 25.5 - su 27.5.2018 Ahtelassa