Tekijät

Olen ollut mukana Aikojen Tanssi -pelitiimissä ensimmäisestä pelistä asti. Tälläkin kertaa mukana osana tämän projektin proppitiimiä sekä jokapaikanhöylänä.

Olen himo työmatkapyöräilijä, joka harrastaa larppamisen lisäksi mm. boulderointia, laitesukellusta ja joku-päivä-vielä-juoksen-10km-lenkkeilyä. Lähde kanssani Megazoneen tai köysikiipeilyradalle! 

Tööt tööt! (sanoo maantiekiitäjä)

Olin mukana ensimmäisen pelin pelinjohdossa ja siinä, kuten tässäkin pelissä, vastaan pelaajien liikunnasta treenijaksolla sekä itse pelissä. Jos PT-asioista on jotakin kysyttävää, minulta voi tiedustella ^.^ 

Kysy myös treeniseuraksi, lähden mieluusti tekemään uusia ja jo ennalta tuttuja asioita yhdessä!

Liikunnan ilot vasta aikuisiällä löytänyt larppaaja, joka tätä nykyä on innokas Tribal Fusion-vatsatanssin harrastaja. Historiallinen miekkailu, jooga ja lenkkeily ovat myös lähellä sydäntä.

Larppauksen aloitin vuosituhannen taitteessa ja paria peliäkin olen ollut järjestämässä. Olin pelaajana Aikojen Tanssin ensimmäisessä osassa ja kokemus oli niin innostava, että päädyin seuraavan pelin järjestäjätiimiin.

Tällä kertaa olen toisen pääjärjestäjän roolissa, jossa vastaan projektin koordinoinnista sekä peliin liittyvän liikunnan suunnittelusta.

Tykkään haastaa itseäni ja vaadinkin aina itseltäni enemmän ja parempaa. Mutten silti koskaan liikaa. Haluan auttaa myös muita löytämään oman potentiaalinsa ja maksimoimaan sen.

Larp-urani olen aloittanut 90-luvun puolivälin jälkeen ja pelejä olen järjestänyt lähes parikymmentä vuosituhannen vaihteen molemmin puolin.

Aikojen Tanssin ensimmäisessä pelissä olin pelaajana Hiipparit -ryhmässä jossa pääsin todella toteuttamaan omaa elämänfilosofiaani tavoitellessani lähes sohvaperunasta nousua riittävälle kuntotasolle suorittamaan Hiipparien siinä vaiheessa itselle mahdottomalta kuulostavaa haastetta.

Tässä pelissä tulen olemaan vastuussa liikunta-sovelluksen kehityksestä ja muista teknisistä tehtävistä.

Jokusen yhdeksän vuotta larppauksen parissa koheltamisen jälkeen päädyin osaksi ensimmäisen Aikojen tanssin tiimiä. Väki vaikutti pitävän ja nyt sitten tehdään vielä parempaa ja suurempaa.

Larppauksen lisäksi harrastuksiin kuullu mm. HEMA, boulderointi, juoksu ja laitesukellus. Tällä kertaa toimin pääasiassa osana proppi ja appi tiimejä.

Harrastan pääasiassa paritansseja, mutta satunnaisemmin myös paljon muuta, kuten kävelyä (Ingressiä pelaten!), patikointia luonnossa, hyötypyöräilyä, soolotansseja, hiihtoa ja budolajeja. Viimeisimpänä aloitin korealaisen miekkailun haedong kumdon.

Larppaamisen aloitin kymmenisen vuotta sitten, mutta tahti on ollut hyvin hiljainen alkuvuosien jälkeen.

Oli ilo olla mukana ensimmäisen Aikojen tanssin motivoituneessa järjestäjätiimissä, ja halusin jatkaa hyvin onnistuneen konseptin kanssa uudestaan. Tälläkin kertaa päävastuualueeni on kirjoittaa osa hahmoista.

Kirjoitukseen ja roolipelaamiseen hurahtanut eskapisti ja tuore larppaaja.

Ensimmäisen Aikojen tanssin motiivi, maailma sekä mahdollisuus osallistua maailmanrakennukseen olivat pelin itsensä kanssa unohtumaton kokemus. Kun seuraavan liikuntalarpin järjestämisestä mainittiin, oli suuri into päästä tällä kertaa mukaan järjestämään projektia.

Liikuntapuolella harrastan lenkkeilyä, uintia (hitaasti) ja kuntosalia. Etenkin kickboxingia. Toisinaan käyn myös hevikeikoilla moshpitissä tai reivaamassa. Toimin projektissa juonen, maailman sekä hahmojen kirjoittajana.

Olen larpannut vuodesta 1998 ja mukana pelinjärjestämispuuhissa vuodesta 2001. Vuosien varrella olen ollut tekemässä niin fantasiaa, nykypäivää kuin scifiä ja suurimpana intohimona larppien luomisessa on henkilökohtaisten tarinoiden kertominen.

 

Aikojen tanssi projektiin liityin kirjoittamaan hahmoja ja näin luomaan hahmojen tarinoita.

Liikunta on minusta aina ollut hauskaa, metsäkävelyistä aikidoon, tankotanssista melomiseen, voimistelusta tanssimiseen. Tarinat ja pelit ovat vain minusta aina olleet vielä kiinnostavampia kuin treenaaminen. Aikojen tanssin shamanistinen heimoelämä ja toisia tukeva henki vetäisivät minut pelaajasta peliä johtamaan, jotta jatko-osa yhdistäisi nämä maailmat vielä kauniimmin.

Kannan päävastuuta pelistä, eli pidän hyppysissäni kokonaiskuvaa vision kuoriutumisesta konkretiaksi ja huolehdin ihanan pelinjohtotiimimme yhteistyöstä.

Edellisen pelin propeissa
Penkkiurheilullinen kirjoittajatonttu, päävastuussa maailmasta ja hahmoista. Parin vuosikymmenen hajanainen larppitausta, satunnainen jalkapalloilija ja kaupunkivaeltaja. Kirjoitti myös ensimmäistä peliä, haluaa aina tehdä asiat paremmin kuin viimeksi.

Aikataulu

Ilmoittautuminen alkaa:  15.11.2017

Ilmoittautuminen sulkeutuu: 15.12.2017

Pelaajavalinnat: 7.1.2018

Pelaajatapaaminen: su 11.2.2018. Paikka tarkentuu Etelä-Suomeen, todennäköisesti PK-seudulle.

Treenikausi: 1.3.2018 - 26.5.2018

Peli: pe 25.5 - su 27.5.2018 Ahtelassa