Edellisen pelin heimot

Ensimmäisen pelin treenikauden aikana kukin treeniryhmä kehitti itselleen oman heimonsa, jotka on kuvattu hyvin lyhyesti alla yhdessä pelinjohtajien kehittämien heimojen kanssa. Näitä heimoja tai vähintään osaa niistä tullaan käyttämään myös seuraavassa pelissä. Seuraavan pelin treenikauden organisointi tulee kuitenkin uudistumaan. Lisäksi vuosien kuluminen aiheuttaa muutoksia pelimaailman sisällä. 

Vanhat pelaajat jotka haluavat jatkaa vanhoilla hahmoillaan jatkanevat samoissa heimoissa, mutta

  1. Heimot saattavat muuttua allaolevista kuvauksista
  2. Heimoista ei välttämättä muodosteta omia treeniryhmiään kevään treenikaudella

Allaoleva on siis tarkoitettu ensisijaisesti inspiraatioksi, muistin virkistykseksi vanhoille pelaajille ja selvennykseksi uusille pelaajille. Näitä kuvauksia tullaan myöhemmin täydentämään ja päivittämään tulevan pelin mukaisiksi.
 

Pelaajahahmojen heimot

Hehkuvan kekäleen heimo

Tulen elementin palvomiseen keskittynyt syvästi uskonnollinen heimo. Varautunut ulkopuolisten suhteen. Jakautunut Tammen heimosta pari sukupolvea sitten uskonnollisten erimielisyyksien vuoksi.

Kvanttilomittuman heimo

Kiertelevä heimo  jonka (epämääräisen statuksen omaava) pyhä kirja on kokoelma mystisiä taulukoita ja kaavoja. Ei omaa kylää, viihtyy muiden heimojen vieraana matkoillaan. Käy kauppaa ja myy kaikenlaisia palveluksia. 

Lohikäärmeen heimo

Selkeästi suurin Mäntymetsän liiton heimoista. Matriarkaalinen, vahvasti uskonnollinen “amatsoniheimo” jonka moniavioiset perherakenteet ovat joskus muille heimoille vaikeita ymmärtää. 

Lopullisen taistelun heimo

Pienehkö, maskuliininen, patriarkaalinen ja taisteluja arvostava heimo. Lisääntyy pääsääntöisesti vain heimon ulkopuolisten kanssa, oletuksella että liittojen tyttölapset jäävät äitinsä heimoon kun taas poikalapset annetaan Lopullisen taistelun heimon kasvatettavaksi.

Mansen heimo

Ihmisille lähisukua olevien maahisten heimo. Luontokeskeinen, rauhanomainen, uskonnollinen. Tunnettu moninaisesta sienten käytöstä ja usein eleettömästä käytöksestä. 

Pöllötoteemin heimo

Heimoista pienin, mutta laajimmin arvostettu ja parhaiten tunnettu. Viestinviejien ja sanansaattajien heimo, jotka uskovat kantavansa varmaa tietoa lähitulevaisuudesta ennustuksen muodossa. Pöllötoteemin heimon pyhä tehtävä on viestien kuljettaminen heimojen välillä rauhan ja ymmärryksen ylläpitämiseksi.

Tammen heimo

Luontoa palvova heimo joka uskoo voimakkaan magian palaavan ihmisten käyttöön. Jakaantunut Hehkuvan kekäleen heimosta pari sukupolvea sitten uskonnollisten erimielisyyksien vuoksi. Aktiivisia vaihtokaupan kävijöitä.


NPC-heimot

Aikojen metsän heimo 

Pieni joukko muiden heimojen jossain määrin pyhänä pitämiä Tähtiportin ja sitä ympäröivän Aikojen Metsän suojelijoita. Heimo vastasi Aikojen Tanssin järjestämisestä ja rituaalin ohjaamisesta mutta ei periaatteessa itse kuulunut Mäntymetsien liittoon. 

Karhunkynnen heimo 

Yksi lähialueiden ystävällismielisemmistä heimoista, jonka mukaan ottamisesta Mäntymetsien liittoon ehdittiin pohtia vuosia ennen Tähtiportin tuhoa ympäröiviä tapahtumia. Samoihin aikoihin Tähtiportin tuhon kanssa Karhunkynnen heimo ajettiin Kuolemattomien soturien toimesta entisestä kylästään. Karhunkynnen heimon poikkeustila ja Mäntymetsän liiton yhteistyön sekava tilanne on pitänyt suunnitelmat liiton laajentamisesta tauolla.

Aikojen tanssi 2017, Kuvaaja Ami Koiranen
Aikojen tanssi 2017, Kuvaaja Ami Koiranen

Aikataulu

Ilmoittautuminen alkaa:  15.11.2017

Ilmoittautuminen sulkeutuu: 15.12.2017

Pelaajavalinnat: 7.1.2018

Pelaajatapaaminen: su 11.2.2018. Paikka tarkentuu Etelä-Suomeen, todennäköisesti PK-seudulle.

Treenikausi: 1.3.2018 - 26.5.2018

Peli: pe 25.5 - su 27.5.2018 Ahtelassa